Mališani ,,Pčelice“ u jesenjim kabanicama prošetali gradom

Polaznici Javne predškolske ustanove ,,Dušo Basekić“ iz vaspitne jedinice ,,Pčelica“, prošetali su danas gradom u jesenjim kabanicama.

Mališani srednje grupe 2, njih oko 29 zajedno sa roditeljima napravili su jesenje kabanice u okviru radionice koja je održana u prostorijama ove vaspitne jedinice.

,,Na ovaj način svaki godine poželimo dobrodošlicu godišnjem dobu, i djeca se tako upoznaju sa njegovim karakteristikama, saznaju o svemu šta nam ono donosi. Današnja aktivnost dobar je pokazatelj kako djeca reaguju na nepoznatu sredinu, i kako se ponašaju kada su roditelji sa njima, i svi prisutni su mogli vidjeti da su se oni dobro adaptirali“, kazala je za Radio Bijelo Polje, vaspitačica Alma Zaimović, i dodala da su sve vaspitne jedinice imale svoje aktivnosi, negdje su bile radionice sa roditeljima, šetnje do parka, pijace ili voćnjaka kao i maskenbali.  

Ona je navela da se tradicionalno u JPU ,,Dušo Basekić“ organizuju jesenje svečanosti, a da je ova danas samo jedna u nizu aktivnosti.

Mališani su danas nakon šetnje napravili predah u Parku pjesnika, gdje su prisutnima izveli koreografiju Jesenje pjesme, i izmamili osjmehe na licima sugrađana.

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE