Ljekarsku pomoć zatražilo više od 40 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 47 sugrađana, a dežurna ekipa je dva puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, tokom dana nema planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

SAOBRACA SE PO  SUVIM KOLOVOZIMA I  UGLAVNOM UZ DOBRU VIDLJIVOST.  VOZACIMA SAVJETUJEMO OPREZNU VOZNJU I POSTOVANJE PRAVILA SAOBRACAJA. DODATNA PAZNJA JE NEOPHODNA NA PUTEVIMA NA KOJIMA SE IZVODE RADOVI JER JE IZMIJENJEN REZIM VOZNJE.

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine, a na sjeveru promjenljivo oblačno i uglavnom suvo. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni, na primorju i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 27 stepeni.