Bez struje danas Dolac, Potkrajci i Grančarevo

Zbog radova na mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Dolac, Potkrajci i Grančarevo, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, dodajući da će na ostalom području opštine napajanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 43 sugrađana,  a dežurne ekipe su pet puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su četiri bebe.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a Auto-moto savez Crne Gore je upozorio vozače da poštuju sva ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom.Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u terminima ne dužim od 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz postepeno povećanje oblačnosti, a tokom noći mjestimično kiša. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar južni, mjestimično umjeren do pojačan, u sjevernim predjelima i na primorju krajem dana i tokom noći, na udare ponegdje i veoma jak. Najviša dnevna od 11 do 23 stepena.