Bez struje Pavino Polje i okolna sela

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od devet do 15 sati biti  Pavino Polje, Čokrlije, Grab, Bijeli Potok, Kovren, Gorice, Bliškovo i Stožer, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima  je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  63 sugrađana  a dežurne ekipe su 5 puta  intervenisale na terenu. 

Zaposleni u Službi zaštite i spasavanja tokom protekla 24 sata  nijesu imali nijednu intervenciju .

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno i mjestimično kiša. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje tokom dana se očekuju padavine slabijeg intenziteta i duži periodi suvog vremena.Vjetar južnih smjerova, umjeren do jak, na sjeveru u višim planinskim predjelima i na primorju, na udare veoma jak do olujni. Jutarnja temperatura vazduha od devet do 20, najviša dnevna 13 do 24 stepena