I danas višesatna isključenja vode i struje

Zbog popravke kvara na glavnom distributivnom vodu u Malom Polju, bez vode će od 9 do 16 časova biti potrošači u Ravnoj Rijeci, Kruševu, Ribarevinama, Rakonjama, Medanovićima, Rasadniku, Babića brijegu i jednom dijelu Zaimovića livada, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U istom periodu u naseljima koja gravitiraju na većim visinskim kotama biće smanjen pritisak za domaćinstva u Pripčićima, Strojtanici i jednom dijelu Rasova – Resnika, dodali su iz tog preduzeća.Do uspostavljanja redovnog vodosnabdijevanja, iz Vodovoda mole potrošače za razumijevanje i strpljenje.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Konatari i Srđevac, saopštili su iz CEDIS-a, dodajući da će na ostalom području opštinr snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 56 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni  vozovi  saobraćaju  po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopočljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a vidljiviost je mjestimično smanjena po kotlinama i dionicama pored rijeka i kosina.Zimska opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

U Crnoj Gori će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom a ponegdje i pljuskovi sa grmljavinom.Poslijepodne u planinama na sjeveru, kiša će preći u snijeg, koji će se krajem dana i tokom noći proširiti i na niže predjele.Poslijepodne na sjeveru, a krajem dana ili tokom noći i u ostalim krajevima, pojačan do jak, na udare i veoma jak, sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Najviša dnevna temperatura od 2 do 17 stepeni.