Bez struje Konatari i Srđevac

Zbog radova na elektro mreži struju od 9 do 15 sati neće imati Konatari i Srđevac,kazali su u CEDIS-u, dodajući da će na ostalom području opštine biti uredno snabdijevanje električnom energijom.

U gradu i prigradskim naseljima  vodosnabdijevanje će   uredno, saopštili su u Vodovodu – Bistrica, dodajući  da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  43sugrađana a dežurne ekipe su  8  puta  intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  nije rođena ni jedna   jedna beba.

Lokalni  vozovi  saobraćaju  po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana,saopštili su sa bjelopočljske željezničke stanice.

Na sjeveru će biti  pretežno oblačno povremeno susnježica i snijeg, u jutarnjim satima više uslova za padavine, tokom dana padavine uglavnom slabog intenziteta. Na jugu će biti  promjenljivo oblačno i vjetrovito. Vjetar pojačan i veoma jak, u južnim i centralnim predjelima mjestimično na udare olujne jačine, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha -6 do 10, najviša dnevna -4 do 15 stepeni.