Bez struje veliki dio seoskog područja

Zbog radova na elektromreži struju od  09 do 15 sati neće imati  Grančarevo i Okladi, a od 10 do 13 sati Ribarevine, Kruševo, Pripčići, Zaton, Ostrelj, Ramčina, Ravna Rijeka, Slijepač Most i Jabučino, saopštili sui z CEDIS-a.

U gradu i prigradskim naseljima  vodosnabdijevanje će   uredno, saopštili su u Vodovodu – Bistrica, dodajući  da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  46 sugrađana a dežurne ekipe su  2  puta  intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  nije rođena ni jedna   jedna beba.

Auto moto savez Crne Gore upozorio je da na putevima na sjeveru zbog niskih temperatura ime poledice, naročito preko planinskih prevoja, kao i snijega. Iz AMSCG-a u kazali da se na jugu saobraća po suvim putevima. Oni su upozorili da je vidljivost smanjena po kotlinama i duž rijeka i upozorili na pojavu sitnijih odrona. Zimska opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Iz Auto moto saveza su kazali da je upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice. Zbog sanacije mosta Meljestak na magistralnom putu Podgorica - Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će u južnim i centralnim predjelima biti pretežno sunčano, a na sjeveru promjenljivo oblačno, hladno i uglavnom suvo vrijeme. Vjetar će biti sjeverni i sjeveroistočni, mjestimično pojačan i jak, na udare i olujne jačine, tokom dana u postepenom slabljenju. Jutarnja temperatura vazduha od minus osam do sedam, a najviša dnevna od minus pet do 15 stepeni.