I danas radovi na elektro-mreži u cilju poboljšanja napajanja

Zbog radova na elektromreži struju od 9 do 15 sati neće imati Grančarevo, Rasovo, Rastoka, Ostrelj i Sutivan, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, dodajući da će na ostalom području naše opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 35 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni  vozovi  saobraćaju  po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

AMSCG I VRIJEME

Auto moto savez Crne Gore (AMSCG) upozorio je da na putevima na sjeveru zbog niskih temperatura ime poledice, naročito preko planinskih prevoja, kao i snijega.Iz AMSCG-a u kazali da se na jugu saobraća po suvim putevima i upozorili na pojavu sitnijih odrona. Oni podsjećaju da je zimska oprema obavezna do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Krajem dana ili tokom noći u južnim i centralnim predjelima povećanje oblačnosti. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, na krajnjem jugoistoku prijepodne umjeren do pojačan sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 0 do 14 stepeni.