Bez struje Lješnica i Rasovo

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Lješnica i Rasovo, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, dodajući da će na ostalom području naše opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 48 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena nijedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, a u višim predjelima ima poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.Oni su kazali da je na dionicama kroz usijeke ima odrona.Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Zbog radova na mostu Meljestak na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas pretežno oblačno, a očekuje se pojačan i jak olujni vjetar, ponegdje moguće i orkanske jačine.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, u južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti promjenljivo oblačno i uglavnom suvo, u popodnevnim satima sa sunčanim intervalima.Na sjeveru će biti pretežno oblačno, mjestimično slab snijeg, uglavnom tokom prvog dijela dana. Najviša dnevna temperatura vazduha od minus šest do 12 stepeni.