Ljekarsku pomoć proteklog dana zatražilo 50 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 45 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Zbog radova na elektro mreži struju do 15 sati neće imati Ravna Rijeka, i Ivanje (škola), saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, za danas nema planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i dodali da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Sa bjelopoljske želejzničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, kao i da se redovan željeznički saobraćaj očekuje i tokom dana.

KOLOVOZI SU SUVI, A NA PUTEVIMA U VISIM PREDJELIMA IZRAZENA JE POLEDICA.  OVAKVO VRIJEME POGODUJE I STVARANJU ODRONA.VOZACIMA SKRECEMO PAZNJU NA OPREZ . NEOPHODNO JE VOZNJU PRILAGODITI TRENUTNOM STANJU NA PUTU I POSTOVATI PRAVILA SAOBRACAJA.

Danas pretežno sunčano, u popodnevnim satima ili krajem dana postepeno povećanje oblačnosti. Na sjeveru, tokom jutra, po kotlinama magla ili niska oblačnost koja se ponegdje moze zadrzati tokom većeg dijela dana. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, na jugoistoku povremeno umjeren, u jutarnjim satima pojačan do jak, sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 0 do 14 stepeni.