Svjetleći Snješko Bjelić oživio prazničnu čaroliju (video)

Svjetleći Snješko Bjelić oživio je prazničnu čaroliju u Bijelom Polju i upotpunio dekorativnu novogodišnju rasvjetu.

Naime, konstrukcija svjetlećeg Snješka Bjelića postavljena je sinoć u gradskom parku, a rezultat je kreativnosti umjetnika našeg grada.

„Ovo nije prvi put da iznenadimo naše sugrađane, a nakon razmišljanja o tome čime bi mogli ovaj put da ih obradujemo, odlučili smo se da to bude svjtleći Snješko Bjelić, koji je svakako simbol novogodišnjih praznika i zimske idile“, kazao je za Radio Bijelo Polje umjetnik Luka Joksimović.

Kako je kazao, u saradnji sa studentima Fakulteta vizuelnih umjetnosti i firmom „S-design“, a naravno uz podršku Opštine Bijelo Polje, za samo 15 dana uspjeli su da naprave konstrukciju  Snješka Bjelića.

„Riječ je o trajnoj konstrukciji, visine preko 7 metara, ukrašena je led sijalicama, kako bi efekat bio još bolji“, dodao je Joksimović.

Akademski umjetnik istakao je i da su ostvarili svoj cilj, jer je Snješko Bjelić postao prava senzacija.

„Fotografišu se i mladi i stariji, svi su oduševljeni i to je pravi dokaz da smo uspjeli u našoj zamisli“, kazao je Joskimović, napominjući da su on i Eldin Suljević glavni nosioci radova.

Bjelopoljski umjetnici, kako je kazao Joksimović, nastaviće da rade na uljepšavanju našeg grada, a poseban akcenat svakako će biti na novogodišnjoj dekoraciji.   

Autorka: Sanja Čujović

Foto i video: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE