Bez struje danas Jablanovo, Dobrinje i Pape

Zbog radova na elektro mreži struju do 15 sati neće imati Jablanovo, Dobrinje i Pape, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, za danas nema planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica i podjsetili da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražio je 41 sugrađanin, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekog dana rođene su četiri bebe.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, kao i da se redoivan saobraćaj očekuje i tokom dana.

KOLOVOZI SU SUVI, A NA PUTEVIMA U VISIM PREDJELIMA IZRAZENA JE POLEDICA.  OVAKVO VRIJEME POGODUJE I STVARANJU ODRONA.VOZACIMA SKRECEMO PAZNJU NA OPREZ . NEOPHODNO JE VOZNJU PRILAGODITI TRENUTNOM STANJU NA PUTU I POSTOVATI PRAVILA SAOBRACAJA.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, poslijepodne ili tokom mjestimično slabe padavine, uglavnom u južnim i centralnim predjelima. Tokom jutra po kotlinama na sjeveru magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, na primorju i u sjevernim predjelima ponegdje i pojačan, južni i istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 0 do 14 stepeni.