Predstavnici kompanije „ELKOS – ETC“ uručili novogodišnje paketiće djeci iz „Oaze“ (video)

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima predstavnici kompanije „ELKOS – ETC Bijelo Polje“ uručili su danas četrdeset poklon-paketića djeci i mladima sa smetnjama u razvoju iz Udruženja „Oaza“.

Slatki paketići izazvali su osmijehe na licima djece iz „Oaze“, a uručujući poklone menadžerka Edona Morina, Semra Kos i Ognjen Bjelopavlić istakli su da je na ovaj način kompanija „ELKOS – ETC“ još jednom pokazala društvenu odgovornost i brigu za građane.

Pjevajući himnu Uduženja „Oaza“ djeca i mladi zahvalili su se donatorima, a kako je kazala sekretarka Udruženja roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju „Oaza“, Rasema Hekalo, novogodišnji paketići upotpunili su prazničnu čaroliju.

„Ovo je prva dodjela novogodišnjih paketića i zaista bih se zahvalila komapniji „ETC“ na ovoj za našu djecu jako vrijednoj donaciji. Mnogo su se obradovali poklonima, a vjerujemo da će ih biti još, kao i svih prethodnih godina“, kazala je Hekalo.

Praznična atmosfera potpuno je zavladala u „Oazi“, djeca i mladi okitili su jelku i ukrasili njihov kutak, a kako je najavila Hekalo pripremaju i novogodišnju zabavu kako bi i ovu Novu godinu korisnci „Oaze“ dočekali srećni i raspoloženi.

Autorka: Sanja Čujović

Foto i video: Vladimir Jelić, Darko Braič

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE