Uspješno izvedena predstava Sex bomb

Glumci Đorđe David i Marija Veljković, iako prvi put u Bijelom Polju sa predstavom  Sex bomb, koja je odigrana večeras u Centru za kulturu, za Radio Bijelo Polje kažu da su nasmijali i zabavili publiku, koja je presudan faktor u uspjehu ovakvog projekta.

Saglasni su da su Bjelopoljci bili divni i da su od prve scene komunicirali sa njima, što im je omogućilo da daju sve od sebe i budu, kako kažu, fantastični.

Glumac i rok zvijezda David ističe da ova vrsta vodviljea, odnosno, kratke i lake pozorišne igre bez velikog zapleta, interesuje svakoga.

“Svi volimo da se nasmijemo svojim skrivenim tajnama, željama i mislima i nije nam se desilo da publika nije odreagovala. To je početak života ove predstave na teritoriji Crne Gore”, uvjeren je David.

I Veljković je srećna što je dio tima. Kaže da je veoma brzo savladala sve koreografske pokrete, budući da su veoma zahtjevne.

“Prvi put smo predstavu odigrali prošle godine u martu u Beogradu. Nastupali smo preko 200 puta širom regiona ali u narednom periodu osvajamo Crnu Goru”, vjeruje Veljković.

U predstavi su igrali i Nikola Ivačkov i Kristina Radenković.

Voditeljke popularnog kviza Slagalica Veljković i Radenković prvi put su zajedno u pozorištu. Znajući da se koleginice i privatno druže, pozitivnom energijom zrače i na sceni i van nje, što im, kako ističu, olakšava posao i omogućava im da uživaju u onome što vole.

Jednu od najpopularnijih predstava iz 2000. godine, u novom ruhu i sa pomenutim glumcima, režirao je Rade Vukotić, a rađena je po motivima brodvejskog mjuzikla Volim svoju ženu, Majkla Stjuarta.

U prethodnom projektu u predstavi su igrali Mina Lazarević, Milica Milša, Nikola Bulatović i Dejan Lutkić.

Autorka i foto: Enida Omerhodžić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE