Samostalno na izborima u Ulcinju

Socijaldemokratska partija (SDP) će na lokalnim izborima u Ulcinju, zakazanim za 4. februar, nastupiti samostalno, a listu će predvoditi predsjednik ulcinjskog odbora SDP-a Naser Resulbegović, saopšteno je iz te partije.

SDP će nastupiti pod sloganom „Da oživi Ulcinj“ čime se, kako navode, sugeriše teško stanje u kojem se nalazi Ulcinj u svim aspektima društvenog života, koje je rezultat neodgovornog odnosa vlasti prema gradu.

Iz ulcinjskog SDP-a su kazali da će kao najjača opoziciona partija ponuditi sveobuhvatan program sa konkretnim mjerama i prioritetima kojim bi trebalo da se pokrene obnova Ulcinja. 

"Ulcinj sa svim svojim potencijalima zaslužuje da bude lokomotiva razvoja, posebno kada je riječ o turizmu, a ne kao što je sada grad iz kojeg omladina odlazi jer u njemu sa postojećom vlašću ne vidi perspektivu”, kaže se u saopštenju.

Da bi Ulcinj oživio, kako su ocijenili, neophodne su političke promjene i što veća podrška građana Ulcinja izbornoj listi SDP-a.

“Snažan SDP u Ulcinju će biti garancija takvih promjena koje će omogućiti da se gradom odgovorno upravlja - iz Ulcinja, a ne daljinskim upravljačem iz Podgorice”, kazali su iz te partije.

Izbornu listu SDP – Ranko Krivokapić - Da oživi Ulcinj, kako se navodi, sačinjavaju ljudi koji su svojim ugledom, profesionalnim profilom i kvalitetom prepoznati kao nosioci promjena i svježih ideja.

Izvor:rtcg