Konstitutivna sjednica SO Nikšić 7. maja

Prva konsitutivna sjednica lokalnog parlamenta, nakon izbora održanih 14. marta u Nikšiću, biće održana 7. maja. To je danas dogovoreno sa predstavnicma svih izbornih lista.

Predstavnici Koalicija za budućnost Nikšića i Mir je naša nacija, koji pregovoraju o formiranju nove vlasti i dalje drže u tajnosti imena budućeg predjsdnika skupštine i opštine, ali poručuju građnima da mogu biti mirni te da će izborna volja biti ispoštvana.

"Sve će se odvijati u najboljem mogućem redu na zadovoljstvo građana Nikšića i onoga što je bila njihova izborna volja i daćemo primjer kako lokalna vlast treba da se formira pa i kako da funkcioniše u periodu koji je pred nama", kazao je nakon zakazivanja prve sjednice SO Nikšić nosilac liste Koalicije za budućnost Nikšića Marko Kovačević.

On je dodao da i dalje traju dogovori oko kadrovskih rješenja za mjesta predsjednika Opštine i Skupštine opštine Nikšić. Sekretar Opštinskog odbora GP URA Mirko Pavićević zahvalio se kolegama što su ih pozvali da budu dio nove lokalne vlasti i iskazao zadovoljstvo što dogovori teku u fer i korektnoj atmosferi, vjerovatno, kaže, jer je mlađa garda preuzela politiku u Nikšiću.

Izvor:RTCG