"U politici ništa nijesam uradio protiv svoje volje"

Poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica kaže da u politici nikada nije uradio nešto protiv svoje volje i da se nikada nije pokajao što je izabrao taj put.

On je, govoreći o svom životu u emisiji Upoznajte parlamentarce na Parlamentarnom kanalu, kazao da mu je rođenje kćerke otvorilo novi svijet, a o svojim prijateljstvima kaže da su bez interesa i računice.

Komentarišući istraživanje CGO po kome je u prethodne dvije godine bio najaktivniji poslanik u Skupštini koji je govorio preko 18 sati, Koprivica kaže da nije uvijek raspoložen za raspravu, ali jeste za pravdu. On poručuje da nikada neće ćutati i da će se uvijek boriti za pravednije društvo.

„Za razliku od Skupštine, nema me na društvenim mrežama jer sam tamo ograničen u broju ispisanih riječi“, kazao je u šali Koprivica.

Iako ne izgleda tako, Koprivica je bio nestašno dijete.

“Djetinjstvo pamtim po dječijim igrama koje su krasile period kada modrica I mokre noge nijesu bile grijeh. Takođe, po igrama oko Bedema. Djetinjstvo pamtim i po selu Kruševice koje su krasile prirodne ljepote, vrijedni ljudi, a to je bio i izvor nekog lijepog vaspitanja”, prisjeća se poslanik Demokrata.

Volio je da skuplja knjige i tekstove o istoriji Nikšića. Posebna ljubav bila mu je i košarka.

“Imao sam aktivnu ulogu u omladinskim selekcijama nikšićkog kluba Ibon. Osvojili smo i srebrnu medalju koja je lijepa podsjetnica za bavljenje sportom”, kazao je on.

izvor: rtcg