Položen kamen temeljac za zgradu za zaposlene na RTCG

Generalni direktor RTCG Boris Raonić i premijer Vlade Crne Gore Dritan Abazović položili su kamen temeljac za izgradnju stambene zgrade za zaposlene u Javnom servisu. Kako je Raonić kazao za TVCG, riječ je o zgradi koja će za narednih 14 mjeseci riješiti stambeno pitanje za 90 porodica. Premijer Dritan Abazović ocijenio je da je ovo veliki dan za radnike RTCG.

"Sama činjenica da će konačno 90 stanova biti podijeljnjeno pokazuje očuvanje jedne socijalne komponente unutar kolektiva Javnog servisa. Ako tome dodamo da će uskoro doći do uvećanja zarada, pokazuemo da država brine o svima", saopštio je Abazović.

Prema njegovim riječima, cilj je da imamo profesionalan Javni servis, i da svi zaposleni imaju dobre uslove za rad, kako bi mogli da daju svoj maksimum.

"Uloga Javnog servisa je veoma značajna za buduću tranformaciju naše države. Vjerujem da će RTCG postati evropski Javni servis u kojem će biti zadovoljstvo raditi. Želim da čestitam menadžmentu i radnicima", poručio je Abazović.

Naglasio je da od strane Vlade Crne Gore RTCG ima podršku u poboljšanju uslova rada, i svim ostralim komponetama.

"Želim da porodice koje se budu uselile pronađu svoj dom, da uživaju i da srećno sa svojim članovima porodice nastave da doprinose demokratizaciji društva", zaključio je Abazović.

Izvor: RTCG