"Živković ima hrabrosti da odgovori izazovnom političkom trenutku"

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović poručio je da vjeruje da novoizabrani predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković ima hrabrosti, mudrosti i odgovornosti da konstruktivnim pristupom politici odgovori izazovnom globalnom, regionalnom i unutardržavnom političkom trenutku.

Ibrahimović je čestitao Živkoviću izbor na mjesto predsjednika Demokratske partije.

“Na čelo Demokratske partije socijaliste dolazite u veoma izazovnom globalnom, regionalnom i unutardržavnom političkom trenutku, koji zahtijeva od lidera svih evropski orjentisanih političkih partija u Crnoj Gori da pored političke i partijske, pokažu i punu državničku odgovornost, a ja sam uvjeren da Vi imate hrabrosti, mudrosti i odgovornosti da konstruktivnim pristupom politici odgovorite tom izazovu”, poručio je Ibrahimović.

On je poručio da Demokratska partija socijalista može dati doprinos neophodnim reformama kako bi Crna Gora, kao građanska i demokratska država, država vladavine prava, jednakih šansi i socijalne pravde, postala prva naredna članica Evropske unije.

“U to ime, Vama i članstvu Demokratske partije socijalista još jednom čestitam Vaš izbor za predsjednika partije, kao i izbor Vaših potpredsjednika”, naveo je Ibrahimović u čestitki.

 

 Izvor:RTCG