Milatović u Budvi: Slavićemo u nedjelju pobjedu koju čekaju mnoge generacije!

“Razgovarali smo o nekoliko značajnih tema u čijem fokusu su pozicioniranje Crne Gore kao kredibilne investicione i turističke destinacije, što često u prethodnom periodu nije bio slučaj. Osnažićemo i našu zemlju u kontekstu ekonomske diplomatije i afirmisati Budvu koja je kandidat za Evropsku prijestonicu kulture. Siguran sam da ćemo u nedjelju slaviti pobjedu koje su generacije čekale i da ćemo zaista zakoračiti u doba novog demokratskog i ekonomskog razvoja na benefit svih građana, a ne samo jedne male klike ljudi kako je to do sada u Crnoj Gori bio slučaj”, kazao je Jakov Milatović, predsjednički kandidat tokom posjete u Budvi.

Milatović se tom prilikom sastao sa predsjednikom Opštine Budva Milom Božovićem i predsjednikom Skupštine Opštine Budva Nikolom Jovanovićem. Tokom obilaska Luke Budva susreo se sa Mladenom Mikijeljom direktorom Javnog preduzeća za upravljanjem morskim dobrom i  Blažom Rađenovićem, predsjednikom Upravnog odbora. Milatovića su u Budvi dočekali funkcioneri Demokrata, Marko Markoviće, Slavica Maslovar, Dragana Kažanegra Stanišić, kao  i drugi članovi OO Demokrata iz tog grada.

“Dobro upravljanje resursima naše zemlje je princip koji mora postati svakodnevnica, a primjer Luke Budva govori da se ranije nije upravljalo zarad opšteg interesa. Napravljeni su koraci od strane Morskog dobra i od strane Opštine Budva kako bi se nešto što je javno stavilo u ruke države, a u ovom slučaju lokalne samouprave. To je korak naprijed kako bi i u narednom periodu  trebalo da čuvamo i upravljamo javnim dobrom”, zaključio je Milatović.

Saopštenje Pokreta Evropa sad