Planirate vjenčanje? Izbjegnite ove greške

Planiranje vjenčanja bi trebalo da bude jedan od najuzbudljivih perioda za mladence, ali je obično najstresniji.

Nekoliko mjeseci unaprijed treba odvojiti budžet, organizovati hranu i piće, muziku, ali i dekoraciju koja će krasiti prostor i savršeno se uklapati uz vjenčanicu mlade.

Srećom, nijeste prvi koji se udajete. Milioni ljudi su prošli kroz istu situaciju, te možete saslušati njihove lekcije na temu što nikako ne raditi.

"Prvo i najvažnije, ne pokušavajte da udovoljite svima. Na kraju dana, vaše vjenčanje se odnosi samo na vas i partnera, a ne na ljude koji su odlučili da kritikuju vaše izbore", ističe Natali Dru, osnivač bloga za vjenčanja "Ivory Tribe".

Osim toga, ova dama koja se specijalizovala za vjenčanja, kaže da jedna stvar na koju mnogi parovi zaboravljaju je da obezbijede dovoljno vremena za fotografisanje nakon ceremonije.

"Važno je da obezbijedite dovoljno vremena za fotografisanje, a ako vaš budžet to dozvoljava, bilo bi idealno da angažujete snimatelja. Video-snimci sa svadbe su nešto zbog čega jednostavno nećete zažaliti."

Takođe je važno da imate u vidu da ćete na dan svadbe biti preokupirani svim stvarima, te ne bi trebalo da taj dan baš vi rješavate iskrsle probleme. Zato je poželjno da izaberete dobrog prijatelja koji će biti zadužen da sve teče glatko i na vrijeme.

"Brzinska ili loša priprema svadbe može da stvori sitne probleme tog dana, što može da utiče na vaše raspoloženje ali i dalji tok svadbe. Pripremite spisak svih zaduženja i pažljivo bilježite svaki korak", savjetuje Natali.

Izvor:Analitika