Donosimo ideje kako da obradujete drage osobe za osmi mart

Pokloni za Osmi mart mnogima unose nervozu, budući da svi znamo da nije lako odlučiti se za iznenađenje za koje ćemo moći sa sigurnošću da tvrdimo da će se dopasti osobi kojoj poklanjamo.

Iako pokloni za Osmi mart podrazumijevaju mali znak pažnje, mnogima je teško da odluče šta je ono sa čim sigurno neće pogriješiti i što će se dami kojoj poklanjaju zaista dopasti.

Kako nam je ovaj praznik sve bliži, predlažemo da na vrijeme počnete sa razmišljanjem o tome šta biste mogli da poklonite dragim damama, a kroz ovaj tekst možete da pronađete savršenu ideju.

Ono što je svakako veoma važno napomenuti jeste da obavezno treba povesti računa o tome da poklonom dami ne “nametnete“ nove obaveze.

Upravo zbog toga, strogo je „zabranjeno“ poklanjanje kuhinjskih dodataka i ostalih stvari vezanih za kućne poslove i domaćinstvo.

  1. Pokloni za Osmi mart u vidu kozmetike

Nešto što svaka žena obožava jeste kozmetika, pa tu ne možete napraviti grešku kada je u pitanju poklon. Jednostavno zavirite u njen ormarić, pogledajte šta ima i pravac u kupovinu.

Ukoliko mislite da to nije rešenje, onda je možete počastiti vaučerom u određenom iznosu, pa ona sama da kupi kozmetiku koju želi. Lakše je i Vama da ne pogriješite, a i njoj da može odabrati šta želi.

  1. Šminka

Nezahvalno je odabrati šminkiu za nekog drugog, ali ako vam je konstantno pričala koji karmin želi i u kojoj radnju, onda je savršena ideja da dobro osluškujete i da kupite baš to o čemu ona priča.

  1. Dodaci za šminkanje

Ono sa čim nikada ne možete da pogriješite su dodaci za šminku. Komplet četkica, stalak za karmine ili odlagač za šminku su fantastičan izbor, a tu se nema šta zamjeriti. Kozmetička torba takođe dolazi u obzir.

  1. Parfemi

Istina je da žene obožavaju kada lijepo mirišu, a i generalno vole lijepe mirise, zato su parfemi nešto što je savršen izbor kada su u pitanju pokloni za Osmi mart.

Ukoliko ti nije pričala koji parfem voli, opet postoji mogućnost kao kod kozmetike da pogledaš šta voli u njenom kupatilu ili eventualno da kupiš vaučer u parfimeriji i to joj daš kao poklon za 8. mart.

  1. Dodaci za kosu

Ovih dana je na Tiktoku aktuelno sređivanje kose na različite načine, a najaktuelniji je sa presom koja ima više mogugćnosti. Ukoliko znaš da tvoja izabranica želi ovakav poklon onda ne moraš puno da se razmišljaš.

  1. Vaučer za manikir

Poznato je da djevojke obožavaju uredne nokte i da o njima veoma vode računa, pa jedan od savršenih poklona upravo može biti vaučer za odlazak kod manikira, a na njoj će biti samo da zakaže termin i uživa.

  1. Cvijeće

Kada su u pitanju pokloni za Osmi mart, cvijeće je svakako neizostavan dio ovog praznika, pa osim što ga možete darovati kao dodatak uz još neki poklon, nećete pogriješiti ni ako svoju dragu damu iznenadite samo lijepim buketom uz adekvatnu čestitku.

  1. Spa centar

Ne postoji ništa ljepše od zajedničkog opuštanja, pa ideja da uplatite vikend odmor u spa centru za dvoje može biti fantastična ideja, sa kojom sigurno nećete pogriješiti.

 

Izvor: Kolektiv

Foto: lustracija/Pixabay.com

Tekst objavila: Jasminka Mulić