Nijesam siguran da će biti izbora do kraja godine

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije siguran da će izbori biti do kraja godine, kako neki iz opozicije predviđaju.

"Ali, nijesam siguran da će oni da učestvuju na bilo kojim izborima, već govore o slobodnim izborima zato što znaju, jedan dio njih, posebno taj tajkunski dio zna da ne bi dobio ni tri posto glasova", rekao je Vučić za TV Pink.

Kako je dodao, to su sve "multimilioneri i svi su zaposleni u multimilionerskoj kompaniji".

"I ona žena što je najviše stranaka promijenila radi kod multimilionera u firmi i prima tamo ogromnu platu i pola botova koji nas napadaju svako veče radi u njegovoj firmi. A on te pare donosi iz Švajcarske i Mauricijusa, a kako čujem ima još ponegdje", rekao je Vučić.

Prema njegovim riječima, u samoj pripremi izborne kampanje predstavnici vlasti razgovaraće i sa onima koji ne žele prisustvo stranaca i tu će biti "i snažnije i više stranaka od onih koji žele da im stranci odredjuju kako to treba da izgleda".

"Imate uvijek one koji su slobodarski orijentisani i žele da vide svoju zemlju kao nezavisnu i imate one koji žele da budu...bolje da prećutim", rekao je Vučić.

 

Izvor:rtcg