Voditelj bilbordima zove Balaševića u emisiju

Voditelj HRT-a Aleksandar Stanković već 15 godina pokušava da u svoju emisiju “Nedjeljom u dva” dovede kantautora Đorđa Balaševića, a nedavno je to pokušao i velikim bilbordima koje je postavio po Novom Sadu.

“Ako Balašević kaže ‘ne’ ili uopšte ne odgovori, neću se naljutiti. On je moj muzički idol”, rekao je voditelj za 24sata.hr i dodao:

“Bio sam kod njega kući prije petnaestak godina, sve smo dogovorili i onda je odjednom odustao. Poslije sam pokušavao još nekoliko puta doći do njega, ali supruga ili menadžer nisu me puštali dalje, do Đoleta nisam došao”.

U potpisu plakata piše Mia Radenković, iz pjesme “Ljerka”.

“Poslije ide Uobraženković. To sam namjerno uradio, ne znam, možda misli da sam uobražen pa zbog toga ne želi doći u emisiju”, kaže Stanković.

“Pa dijete sam uspavljivao njegovim pjesmama, bio na koncertima u Kerempuhu, Areni, u Ljubljani, zaljubljivao se uz njega… Bilbordom sam želio da mu poručim da mislim na njega”, rekao je na kraju voditelj kultne emisije koja se hrvatskom javnom servisu emituje od 2000. godine.

Poznato je da je pored Balaševića, Stankoviću tiha patnja i Rade Šerbedžija, kog takođe godinama pokušava da dovede u emisiju.

 

Izvor: