Dragan Jovanović uputio otvoreno pismo publici

Slavni srpski dramski umjetnik Dragan Jovanović prvi put objašnjava zašto ga nema u filmovima i serijama i kako mu se osjetno poboljšalo zdravstveno stanje posljednjih mjeseci i poručuje da se zahvaljujući ljubavi supruge Branke i ćerke Anđele izvukao iz čvrstog zagrljaja depresije.

“Draga moja poštovana publiko, pošto još uvijek ne koristim kompjuter, i nemam svoj fejsbuk i tviter, odlučio sam da vam se ovim pismom obratim i odgovorim na sva ona pitanja koja mi postavljate svakodnevno kada me vidite na ulici ili nekom drugom mjestu gdje se srijećemo u posljednje vrijeme. Želim da vas obavijestim da se osjećam mnogo bolje nego što je to bio slučaj prije osam mjeseci kada sam riješio da se povučem sa pozorišne scene zbog ozbiljne diskus hernije. U namjeri da izbjegnem operaciju, počeo sam da posjećujem banje kako bih se liječio. Boravak u Banji Koviljači, Igalu, obilato mazanje blatom i fizikalne terapije koje dva puta nedjeljno sprovodim u Beogradu doprinijeli su da mi se značajno popravi fizičko stanje. Takva, poboljšana situacija ohrabrila me je da u svom matičnom Jugoslovenskom dramskom pozorištu igram jednom mjesečno jednu, u fizičkom smislu manje zahtjevnu ulogu.

Za vrijeme boravka u banjama, na Zlatiboru i u Beogradu prilazili ste mi uvijek sa istim pitanjima: kako se osjećam i zašto me nema u nekim od mnogobrojnih serija i filmova koji se snimaju posljednjih godina. Hvala vam što se interesujete za moje zdravlje i karijeru”, poručuje Jovanović u pismu koje magazin “Gloria” ekskluzivno objavljuje.

Izvor: Cdm