Sara Džesika: Keri bi danas pisala o društvu i politici

Prošla je gotovo decenija od kada smo posljednji put mogli vidjeti jedan od omiljenih parova TV serija, Keri Bredšo i njenog voljenog supruga Zverku na velikom platnu. Publika se i da lje pita šta bi popularni par radio danas, i kako bi oni izgledali. Sara Džesika Parker koja je Keri glumila u seriji i filmovima “Seks i grad”, dala je svoje mišljenje na tu temu.

“Pretpostavljam da bi ona i Zverka još uvek bili zaljubljeni. Ona bi vjerovatno još uvijek pisala. Vjerujem da bi imala puno toga da kaže obzirom na stvari koje se dešavaju u ovoj zemlji u posljednjih par godina kada su društvo i politika u pitanju. Vjerujem da bi bila duboko uključena u te razgovore” , izjavila je glumica za E-News!

“Vjerujem da bi i dalje puno čitala i održavala kontakte sa svojim prijateljicama i nadala se da će provesti ostatak svog života sa Zverkom”.

Novinar koji je radio intervju sa glumicom se međutim nije zaustavio tu, već ju je upitao i o navodnoj planiranoj radnji za treći dio filma – u kome Zverka umire – koji za sada nije na vidiku.

“Mislim da bi bila očajna ukoliko bi njen suprug preminuo. Mislim da bi osjećala ogroman gubitak ali bi i bila zahvalna na vremenu i uspomenama koje su stekli zajedno. To bi bilo neko moje nagađanje. Ne bih mogla da je zamislim kako se radujem tome, to je sigurno”, nasmijala se glumica.

“Možda bi nazdravila u njegovo ime, ali to ne bi bilo slavlje njegove smrti već njegovog života. Slavila bi njihov život i uspomene koje su dijelili, a možda i odlila malo iz čaše”.

Sara je ovih dana ponovo uskočila u “Kerinu kožu” za potrebe jedne reklamne kampanje.

Izvor: Cdm