Lukasu dosadilo da besplatno žirira u Grandu pa prešao na Pink

Folk pjevač Aca Lukas, napustio je žiri muzičkog šou programa Zvijezde Granda i prešao u konkurentkski – Pinkove zvijezde. Lukas će, kako prenosi Informer, izabrati četvoro kolega koji će sjedjeti u crvenim stolicama u novoj sezoni muzičkog takmičenja. 

Folker je nedavno, nakon četiri sezone, napustio Grand i prekinuo saradnju sa direktorom te producentske kuće Sašom Popovićem, zbog ponude TV Pink.

Čelni ljudi sa “ružičaste televizije” planiraju da ponovo emituju muzičko takmičenje i smatraju da bi Aca bio pun pogodak za šou i zbog toga su mu dali odriješene ruke pri odabiru kolega.

“Lukas je dobio ponudu da sam sačini petočlani žiri što mu se baš dopalo jer će moći da bira s kim će provoditi dane na snimanju u Šimanovcima. Produkcija zna da on neće odabrati samo muzičare s kojima je dobar, već i one s kojima će se raspravljati i praviti dobru zabavu”, priča izvor blizak folkeru.

Navodi se da će mu koleginica u žiriku biti folkerka Dara bubamara sa kojom je prije nekoliko godina bio u žestokoj medjskoj svađi. 

Lukas je, pored primamljive ponude vlasnika Pinka Željka Mitrovića, odlučio da ode iz žirija Zvijezda Granda jer je zbog duga od pola miliona eura prema Popoviću zadnje dvije sezone radio bez honorara. Naime, pjevač je prije više od godinu potpisao sa Sašom ugovor o pozajmici koji je sastavio poznati advokat Miša Petrovski, koji je ranije zastupao i Svetlanu Cecu Ražnatović.

“Lukas se tada obavezao da će Popoviću dug vraćati nedjeljno, u naredne dvije godine. Međutim, njemu je dozlogrdilo da dane provodi u studiju besplatno, pogotovu jer je svjestan da on, pored Karleuše, diže rejting. Zaradiće te pare na tezgama, pa će mu vratiti”, navodi izvor.

Lukas nije želio da komentariše navode štampe.

“Ništa se još ne zna, ne mogu da pričam sada”, poručio je on.

Njegova zamjena u Zvijezdama Granda biće, najvrerovatnije, pjevačica Mira Škorić.

 

 Izvor i foto: