Saša Kovačević: Ne volim estradu, ne prija mi energija koja tu vlada

Sašu Kovačevića rijetko možemo vidjeti u estradnim emisijama i tabloidima. On ističe da ne voli estradna zbivanja i da je u medijima samo kada treba da najavi nove pjesme ili koncerte. 

“Zato su me i prozvali “vuk samotnjak”. Sa jedne strane to je dobro, a sa druge i nije jer ljudi misle da ako vas nema u medijima, ne radite ništa. Trudim se da moja pojavljivanja budu smislena, da u javnosti istupam onda kad imam da kažem nešto bitno, da najavim nešto. Ne volim estradu i ne prija mi energija koja tu vlada. Mnogo je sujete među kolegama, vjerujem da ona postoji u svim profesijama, samo je ovdje izraženija. Sve to me opterećuje, a želim da sačuvam energiju za prave stvari”, kaže Saša. 

Uzori su mu dok je odrastao bili pokojni muzičari Oliver Dragojević i Majkl Džekson, a za deset godina Kovačević sebe vidi na sceni, oslobođenog blokada.

“Volio bih da se i dalje bavim muzikom, da budem kreativan. Da nemam blokade, da uvijek znam šta ću da pjevam. Trenutno imam nekoliko gotovih pjesama, ali došlo je takvo vrijeme da ne znam koju prvo da izbacim. Trendovi se mijenjaju toliko brzo da ono što je danas aktuelno, možda već za nekoliko mjeseci ne bude bilo”.

 

Izvor: gloria.rs