Zoran i Jana: Oslovljavamo se sa ljubavi čak i pred našim partnerima

Zbog velikog broja gledalaca koji u hit seriji „Istine i laži“ nikako ne mogu da razluče stvarnost od fikcije, njeni protagonisti Jana Milić (37) i Zoran Pajić (37) ovom prilikom apeluju na javnost da shvati ono što su mislili da je odavno jasno: romantična ljubav koju oni svake radne večeri razmjenjuju na malim ekranima ostaje upravo tamo. Privatno, Jana je porodična žena, koja je sa suprugom Mišom Ilićem već osam godina u braku i imaju sina Đorđa (4). Sdruge strane, Zoran svoj emotivni život nastoji da sakrije od šire javnosti. Međutim, to kao da ne sprečava ljubiteje serije da odaberu sopstvenu verziju istine.

Oni se zaista vole i kažu da ni sami nisu znali kojom brzinom će se ta ljubav razviti izvan radnog okruženja. Naravno, radi se o prijateljskoj ljubavi. Zoran na pozadini svog mobilnog telefona drži sliku s ljepšom polovinom iz serije, a Jana ne krije da je on nerijetko prva osoba kojoj povjerava mnoge sumnje i strahove.

Glumački par se međusobno oslovljava sa “ljubavi”.

“Navikli smo da to svuda radimo, kako na setu, tako i u prisustvu naših partnera. Zorana doživljavam veoma blisko, posebno otkako mi je pomogao da prebrodim teške privatne situacije. Naša ljubav, odnosno prijateljstvo, rodili su se sami po sebi. Prepoznali smo se kao ljudi, ne samo kolege. Kada sumiram ove tri sezone, moram priznati da pored svega što mi je ova serija donijela u vidu uspjeha i ljubavi publike, ipak mi je posebno drago što sam stekla ovakvog prijatelja i životno sam zahvalna na tome”, priča Jana za Story.

“Meni je Jana takođe dosta pomogla u životu i pre svega mi je drago što sam u njoj pronašao nekog s kim mogu da razgovaram. U bilo kakvim odnosima otvaranje je veoma važno, jer svi smo se učaurili sami u sebe. S druge strane, sjajno je što nas dvoje umemo zajedno i da ćutimo. Često je dovoljno da se pogledamo i sve je jasno. Mnogi muškarci ne razumeju, ali ženi je malo potrebno, a to su pažnja i ljubav”, nadovezuje se Zoran.

Izvor: Cdm