Senidah: Ljudi, volite se, ljubite i pjevajte o ljubavi(video)

Kao što je i najavila, trep zviejzda Senidah izdala je svoj prvi album za ex YU tržište. “Bez tebe” je ujedno i njen prvi solo album u desetogodišnjoj karijeri

“To je moj prvijenac, prvi solo album. Izdala sam već dva albuma na slovenačkom sa bendom, a ovo je nešto sasvim novo i drugačije, i samo moje. Ovo je moj produkt i ponosna sam na to”, istakla je Senidah .

“Predobar je osjećaj, samo da je izašlo, ali idemo dalje, radimo dalje nove pjesme”, dodala je.

Singl kojim se proslavila van granica Slovenije, “Slađana”, Senidah je objavila prije godinu i došla na sam vrh muzičke scene regiona.

“Shvatila sam u posljednjih godinu da sam stvarno sposobna, vidim da sam sposobna. Vidim da uopšte nisam lijena kako sam mislila da jesam. Uradila sam ono što mi se učinilo kao nemoguće prije godinu dana, a evo sad se dešava. Prezadovoljna sam”, rekla je ona i istakla šta joj je najvažnije u stvaralačkom procesu:

“Emocija mi je najvažnija. Tačka!”

A, publici koja će slušati njen album poručuje:

“Ljubav i samo ljubav, pjevajte o ljubavi, ljubite se i volite se”.

Senidah je porijeklom iz Crne Gore, a rođena je u Ljubljani. Svojim stilom i više nego autentičnom pojavom dočekana kao pravo osvježenje na ovim prostorima, a njena muzika prepoznata je kao savršen spoj različitih žanrova (R&B, hip-hop, trep) i jedinstvenog vokala.

Izdavanju albuma prethodila je objava singla “Crno srce”.

Izvor: Cdm