Zoran Pajić: Ne držim do toga što sam lijep

Pored toga što je jedan od najpopularnijih, Zoran Pajić spada u red najljepših glumaca u regionu. Komplimeti na račun fizičkog izgleda mu ne znače mnogo jer smatra da ljepota nije važna.

“Vjerovatno ste pročitali da sam u osnovnoj školi imao 120 kilograma. U to vrijeme mi, osim mame i tate, niko nije govorio da sam lijep, već da sam debeo. Odmalena nisam imao taj osjećaj da sam ljepotan, a ni danas ne držim do toga. U srednjoj školi sam smršao i tada je krenulo sa djevojčicama. Možda su me zbog toga i privlačili filmovi koji nisu na prvu loptu. I sada, kada snimam neke scene gdje treba da sam nervozan, ljut, gdje je bilo kakva drama, ne želim da mi stavljaju šminku. Želim da se vide ti podočnjaci, da mi nije dobro. Ne želim da uljepšavam kada nije lijepo. Više volim da se poružnim kako bih došao do suštine nego da se uljepšam, a unutra praznina”, kaže Zoran.

Glumac smatra da je bolje da dobije kompliment da je dobro uradio scenu, nego da izgleda lijepo.

“Mediji danas promovišu sreću na brzinu, izgubi težinu na brzinu, budi prelijep na brzinu, a nigdje ne ulazimo u neku dublju priču. Bitnije mi je da mi neko kaže da sam dobro uradio scenu nego da sam lijepo izgledao. I moj lik Nikola više brine o psima i Marini nego o izgledu”, kaže Pajić.

Izvor: Cdm