Stiže nastavak serije Seks i grad

Autorka knjige “Seks i grad” Kendis Bušnel, napisala novi roman duhovitog naslova “Is There Still Sex in the City?” (Ima li još seksa u gradu?), a prava su već otkupili Paramount Television i Anonymous Content.

Osnovni je zaplet isti kao i u “Seks i gradu”. Nekolicina Njujorčanki zajedno prolaze kroz život, raspravljajući o svakodnevnim problemima u braku, ljubavi i prijateljstvu, ali s jednom velikom razlikom. Ovog puta govorimo o ženama u 50-im i 60-im godinama.

                                                                                Foto: Cdm

“Originalni “Seks i grad” bio je prekretnica u životu toliko žena, uključujući mene”, rekla je Nikol Klemens, predsjednica Paramounta.

“Oduševljeni smo što imamo priliku da nastavimo s takvim radom i ponovno pomjeramo granice tako da jasno odgovorimo u ime svih žena u 50-ima: Da, ima još seksa u gradu!”

Ako ste do sada u ekstazi i zamišljate kako ćete gledati Keri, Samantu, Mirandu i Šarlot kako prolaze kroz menopauzu, vrijeme je za hladan tuš – iako je dogovor potvrđen, ne zna se kada će serija dobiti zeleno svijetlo za početak snimanja, a nije potvrđeno ni da se pojavljuje iko od starih likova.

Izvor: Cdm