Natali Portman pokrenula onlajn kurs glume(video)

Glumica Natali Portman odlučila je da objavi svoj prvi onlajn kurs glume koji će biti dostupan na sajtu MasterClass za 90 dolara. Svi materijali kursa ostaju sa učenicima i nakon njegovog završetka.

Natali obećava da će ispričati i podijeliti sve savjete sa polaznicima. Otkriće im kako istražuje stvarne i izmišljene likove, kako radi sa režiserima, kako gradi fizičku ličnost, kako izabere glas i dijalekt za ulogu koju je dobila i još mnogo interesantnih stvari.

Takođe, u programu kursa Natali će izdvojiti svoje uloge.

„Ovim kursom mogu podijeliti sa vama iskustvo koje sam, kao glumica, stekla za 25 godina. Ovi savjeti su važni za mene, a vidjela sam kako pomažu i drugima”, rekla je lijepa brineta koja je 2010. godine osvojila Oskara za ulogu u filmu “Crni labud”.

Natali je u filmskoj industriji od 12. godine, a kaže da nije zavšila školu glume, već ima diplomu iz oblasti psihologije koju je studirala Harvardu.

Sarađivala je sa mnogim poznatim rediteljima, a u najavi za kurs priznala je da je bila uplašena kada je dobila ulogu Džeki Kenedi. Natali smatra da je upravo strah dobar motiv da nastavi dalje.

MasterClass je inače platforma na kojoj poznati stručnjaci iz oblasti glume, muzike, kulinarstva, fotografije, pisanja, imaju svoje mini kurseve i tako otkrivaju gledaocima svoje tajne uspjeha. Godišnja pretplata iznosi 180 dolara.

Izvor: Cdm