Bila je najljepša žena na svijetu, a danas ima samo 40 kilograma

Anđelina Džoli, otkako je stekla svjetsku slavu, nosila je titulu jedne od najljepših žena na svijetu. Međutim, u posljednje vrijeme, drastična promjena imidža kao i životnog stila i te kako je ostavilo traga na njen izgled.

Osim što više ne ističe svoju ljepotu, počela je i da je gubi, napominju strani mediji, ističući drastičan gubitak kilograma i neobične navike u ishrani.

                                                                              Foto: Cdm

Džolijeva je i te kako zabrinula javnost kada se pročulo da ne teži više od 40 kilograma na visinu od 169 centimetara!

Ona je tvrdila da je mršavljenje uslijedilo zbog stresa, kao i loših događaja na privatnom planu, međutim nema ko se nije iznenadio kada je vidio njen jelovnik.

Pored obaveznih supa i čorbica, različitih žitarica, kinoe, glumica za doručak pojede po jednu kašiku kokosovog ulja (eventualno uz žitarice), za ručak priprema proteinski šejk, malo badema i gumenih bombona, a za večeru jede tanko sječeno meso uz čašu dobrog vina. Svojeveremeno, istakla je da postoje i dani kada je toliko zauzeta da i zaboravi na obrok ili dva.

                                                                             Foto: Cdm

Anđelina se redovno bavi jogom i kik-boksom, za šta joj i te kako treba energije, ali zbog lagane dijete koju obično praktikuje – to se vidi na njenoj nježnoj liniji. Iako i dalje lijepa, na društvenim mrežama osudili su je da i nije onakva ljepotica kakva je nekada bila.

Izvor: Cdm