Zbog lezbo afere Spajsice ostaju bez miliona

Članice grupe Spice girls opet su u problemu – tek što su “uspjele” da se dogovore oko novih zajedničkih nastupa, izbio je skandal zbog navodne romantične veze Mel B i Džeri Horner.

Pjevačica Melani Braun, odnosno Mel B, rekla je u emisiji Pirsa Morgana da je imala “intimne susrete” sa Džeri Horner, odnosno “Džindžer Spajs”.

Zbog skandala koji je nastao oko te izjave, Spajsice su odustale od planova za svjetsku turneju, za koju britanska štampa prenosi da bi svakoj od njih donijela po nekoliko miliona funti. Ipak, članice grupe ne mogu da podnesu da zajedno krenu na svjetsku turneju u svijetlu ove priče.

“Pa da, desilo se. Mrzjeće me što sam ovo priznala! Znam da je sad sva fensi, u kući na selu, sa mužem i djetetom… Ali bilo je prepuno strasti. Ona ima prelijepe grudi… Desilo se, smijale smo se tome poslije i to je to,” opisala je Mel.

Nakon nekoliko dana tišine, oglasila se i Džeri saopštenjem i demantovala da se između njih dvije išta slično dogodilo.

“Džeri je veoma razočarana ovim tračem, objavljenim na Dan majki. Ona voli sve svoje ‘Spajsice’, Emu, Melani, drugu Melani i Viktoriju. Voljela bi da obožavaoci znaju da ono što su pročitali jednostavno nije istina, i da je veoma povrijedilo njenu porodicu. Džeri nastavlja dalje i jedva čeka da se sretne sa djevojkama i fanovima na turneji, da se svi divno provedu i stvore nove uspomene,” saopštio je PR tim Hornerove.

Džeri je udata za šefa Red Bul F1 tima, Kristijana Hornera, sa kojim ima kćerku Blubel (12) i sina Montija (2). Kada je trač o vezi sa Mel objavljen, britanski mediji prenijeli su da će Horner “poludjeti od bijesa” jer se potrudio da za svoju suprugu izgradi novi, “mirniji” imidž.

Izvor: Cdm