Bubnjevi i Punkreas pojačanja Zbrke

Nakon što su nastup na prvom izdanju festivala Zbrka, zakazanom na fudbalskom terenu na Glavi Zete 1. i 2. maja potvrdili Riblja Čorba, SevdahBABY, Brat, Mortal kombat, Silente, Iskaz, revijalnom dijelu pridružuju se Podgoričanin Ivan Ivanović (Bubnjivi) i nikšićki bend Punkreas.

Bubnjivi, koji će na festivalu predstaviti novi album, ističe da je ovaj festival od vodećeg značaja za kulturu, ali i mlade bendove u Crnoj Gori.

                                                                            Foto: Cdm

“Posebno nas raduje što, pored revijalnog dijela u kojem ćemo mi nastupiti kao domaći izvođači, festival ima tendenciju da zauzme vodeće mjesto u regionu za demo bendove, što je od posebnog značaja za Crnu Goru kao turističku i kulturnu destinaciju, još je važnije za mlade bendove koji dobijaju šansu da predstave svoj rad široj publici i pored toga možda i osvoje neko priznanje”, rekao je muzičar, a njegove kolege iz Punkreasa priznaju da se raduju još jednom rokrenrol festivalu u našoj zemlji.

“Još više nam je drago što smo prepoznati od organizatora kao bend koji ima šta da kaže i pokaže muzički. Pozivamo sve ljubitelje rokenrola i prirode da posjete i podrže ovaj festival, i za trenutak napuste ovaj digitalni svijet i odmore glavu. A mi ćemo kao bend ljudima pružiti ono što najbolje znamo – pank rok energiju!”, rekli su iz Punkreasa.

Da podsjetimo, osim onlajn, promotivne ulaznice po cijeni od 7 eura mogu se kupiti u lokalima “Propaganda” i “Floyd” u Nikšiću i u “Obali” u Danilovgradu.

Izvor: Cdm