Milena Vučić uživa u majčinstvu, nove pjesme su na korak od publike

Harizmatična pjevačica Milena Vučić kao prava savremena majka, odlično balansira između privatnog i poslovnog života, a ni vremena za nove muzičke aranžmane joj ne manjka.

Iako se, otkako je postala majka, manje pojavljuje na tv ekranima, kvalitetna druženja nikada ne propušta.

Milena je za Glossy.rs govorila o pravilnom načinu života, majčinstvu ali i muzičkim novitetima.

Uloga majke ženu istovremeno čini senzibilnijom, odgovornijom ali i iscrpljenijom, kako izgleda jedan tvoj dan sa Nikšom?

“Iznenadila sam samu sebe, jer sam mislila da ću biti mnogo spora, neorganizovana, međutim za divno čudo nije tako. Dobije se neka snaga, motivacija, nenormalan nalet energije. Otkad imam Nikšu, sižem sve i mogu više nego ranije. Taj adrenalin, sreća, ispunjenost, ljubavi na pretek, stvarno me pokreću. Već pet mjeseci aktivno imam svirke sa bendom. Nikada nisam bila zadovoljnija, trenutno ništa ne bih mijenjala u životu. Sviđa mi se gdje živim, kako živim, sa kim živim. Nekad stvarno nije lako, prvih godinu dana je bilo stresno, naporno, bilo je tih momenata kada me je hvatala kriza, u smislu kako ću sve to da postignem, ali kada prođe, shvatiš da ne vrijedi paničiti. To se nadomjesti ljubavlju”.

Publika željno isčekuje tvoje nove numere i energiju po kojoj si prepoznatljiva, čime ćeš ih u narednom periodu obradovati?

“Veoma sam nestrpljiva i jedva čekam da snimim nove pjesme. Mnogi koji me poznaju kažu da sam lijena, ali to nije istina. Jednostavno sam bila u nedoumici šta dalje, mislim da me je to i kočilo, previše sam razmišljala. Sada više ne želim da razmišljam, imam pjesme koje ću do septembra predstaviti publici. Ništa me neće spriječiti u tome. Muzika je moj život, uvijek ću se njome baviti”.

Izvor: Cdm