Ekranizovana Svilena pjesma sa albuma i knjige Džep sa tajnama

Ekranizovana je još jedna kompozicija sa albuma i knjige “Džep sa tajnama” autora Momčila Zekovića Zeka. Riječ je o kompoziciji SVILENA PJESMA, koju izvodi poznati hrvatski kantautor Neno Belan.

Saša Gajić, sa kojim Zeko godinama uspješno sarađuje, potpisuje aranžman ove kompozicije. Pjesma je snimana u njihovom zajedničkom studiju u Podgorici, kao i u studiju Garaža u Rijeci.

Za video produkciju zadužena je bila “Bubulj produkcija”, a spot potpisuju režiseri Dejan Senić i Branko Maljević, dok je kolorizaciju uradio Danila Pervov koji je ujedno bio i asistent snimatelja.

Djevojka u spotu je Tivćanka Sofija Tomicic. U priči se pojavljuje i plesačica Marija Nedeljković.

Kompozicija obiluje mediteranskim stilom koji Belan preferira tokom cijele svoje karijere, a to je i slučaj i ovog puta kad je tema teksta naslonjena na ljubavnu priču iz Boke.

Spot je sniman na više atraktivnih lokacija u gradu Tivtu i njegovoj okolini, a sve uz podršku Tturističke organizacije Tivat.

Na promociji spota koja će biti održana u subotu u hotelu “Centreville” sa početkom u 19h obratiće se izvođač Neno Belan, predstavnica TO Tivat Dejana Stjepčević, autori…

Izvor: Cdm