Džejms Norton novi agent 007

Britanski glumac Džejms Norton ima najveće šanse da naslijedi Danijela Krejga u čuvenoj franšizi.

 

Nakon potvrde da će Danijel Krejg još samo jednom glumiti čuvenog Džejmsa Bonda, počele su spekulacije ko će biti novi tajni agent 007. Najveće šanse zasad ima Britanac Džejms Norton.

Nakon što je zablistao u novoj drami „McMafia“, slavni glumac postao je favorit u kladionicama sa kvotom tri. Odmah iza njega je veliki zavodnik Tom Hardi, koji ima kvotu četiri, a popularnost je stekao igrajući opasne momke, zbog čega je veliki favorit. 

Na trećem mjestu je Idris Elba sa kvotom 10. Petorku potencijalnih kandidata upotpunjuju Tom Hidlston (kvota 12) i Majkl Fasbender (kvota 14), prenosi Kurir.

Inače, Džejms Norton je najpoznatiji po ulogama u serijama „Srećna dolina“ i „Grantčester“, a u jednoj od scena u seriji „McMafia“ glumac izlazi iz skupocjenog automobila obučen kao Bond, što je podgrijalo sumnje da je on novi tajni agent.

Krejg je do sada četiri puta glumio Bonda u filmovima „Kazino Rojal“, „Zrno utjehe“, „Skajfol“ i „Spektar“. Prije njega, u cipelama velikog zavodnika našli su se Šon Koneri, Rodžer Mur, Džordž Lejzenbi, Timoti Dalton i Pirs Brosnan.

 

Izvor: Cdm