Ed Širan ne podnosi slavu: Osjećam se kao životinja u zoo vrtu

Pjevač Ed Širan otkrio je u intervjuu za The Sun, da je zbog slave pored miliona, “zaradio” i anksioznost. Zbog toga je smanjio krug prijatelja na svega četvoro i otarasio se mobilnog telefona. Priznao je i da mu teško pada to što ga u javnosti stalno neko fotografiše:

“Tjera me da se osjećam kao da nisam ljudsko biće. Ali, ono što me dotuče je kada imam iskreni momenat sa njima (fanovima) i sve je lijepo, dok mi na kraju ne zatraže da se slikamo”, naveo je poznati birtanski pop pjevač.

“Na primjer, sada kada jedem u restoranu, preferiram da budem u nekoj privatnoj prostoriji, jer ako jedem na javnom mjestu, oko mene su ljudi koji me snimaju dok unosim hranu. Osjetiš se kao životinja iz zoološkog vrta. Ne želim da se žalim, imam kul posao i život, ali bih volio da ovakve stvari izbjegnem”, rekao je Širan i nagovijestio borbu sa anksioznošću u novoj pesmi “I Don’t Care” koju je snimio sa Džastinom Biberom: “Uz sve ljude oko mene, osakaćen sam zbog anksioznosti, ali mi je rečeno da sam tu gdje bi trebalo da budem”, glasi dio teksta.

Izvor: Cdm