Kajli Džener: Moj život nije savršen, na internetu vidite samo površinu

Kajli Džener otvoreno je progovorila o problemima s anksioznošću tokom odrastanja pod budnim okom javnosti priznajući kako je na tom putu gubila i prijatelje i sebe. Novi post na Instagramu slavna Amerikanka posvetila je svim ljudima koji su prošli kroz njen život, uključujući i one koji su trenutno dio njenog života.

“Ponosna sam na sebe, na svoje srce i snagu. Odrastanje pod svjetlima uz milion očiju uprtih prema vama jednostavno nije normalno. Izgubila sam prijatelje na tom putu i često sam gubila i sebe. Moja prva tetovaža bila je ‘zdrav razum’ kako bih se svakodnevno podsjećala da ga zadržim”, napisala je Kajli.

Ona je dodala kako se borila s tjeskobom u mlađim danima, a nakon što je dobila bebu uslijedili su novi usponi i padovi.

“Osjećala sam se kao da sam morala iznova pronaći sebe. Zadržavam mnogo toga za sebe, ali samo želim da podijelim sa vama da sam čovjek. Moj život nije savršen i ono što vidite na društvenim medijima samo je površina. Budite blagi prema sebi, idite dalje i pustite neke stvari. Svi smo sposobni za velike stvari, dostojne ljubavi, i dozvoljeno nam je da se izrazimo. Činite više onoga što vas čini sretnima. Sada je vaša sezona. Svi imamo veličanstvenu sudbinu”, piše slavna rijaliti zvijezda.

Izvor: Cdm