Nina Badrić: Saglasna sam sa Cecom kad kaže da najbolje izgleda kad se najgore osjeća

Pop pjevačica Nina Badrić kaže da sve pjevačice proživljavaju teške momente dok su na sceni. Ipak, to ne dozvoljavaju publici da primijeti. Odgovarajući na novinarska pitanja sinoć u Beogradu, Ninu su pitali da li, kao i u pjesmi Cece Ražnatović, “najbolje izgleda kada se najgore osjeća”, zvijezda iz Zagreba je kazala:

“Saglasna sam sa koleginicom koja je to otpjevala. Što se tiče ovog posla on je dosta specifičan. Mi smo se ovih godina naučile kad smo najgore i kad se najgore osjećamo, nas publika spašava koliko god mi njima damo emociju i ljubav, publika tebe spase na milion načina, ti se poslije koncerta ne možeš osjećati loše”.

Nina je otkrila da bi željela da gluma bude sljedeći stepenik u njenoj karijeri. Gostovala je u bosanskohercegovačkoj seriji “Lud, zbunjen, normalan”, ali tu je “glumila sebe”. Pokazala je talenat i za imitacije i publiku širom regiona nasmijala oponašajući Severinu, Jelenu Rozgu, Terezu Kesoviju, Josipu Lisac, Miša Kovača… Nina stiče ne bi željela da glumi pjevačicu ili da zaigra u komediji.

“Specijalista sam za emotivne, ljubavne filmove i dramske serije. Lako je glumiti kada imate glumca pored sebe u spotovima, a ja nekako kad su u pitanju nježne balade rado uvijek pozovem nekog od glumaca jer oni ti olakšaju život. To je njihova profesija, oni te sprovedu kroz snimanje brzo i bezbolno. Voljela bih da se oprobam kao glumica u filmu, samo da ne glumim pjevačicu. Voljela bih da glumim domaćicu, majku”, objasnila je ona.

Izvor: Cdm