Madona postavila rigorozna pravila za fanove

Kraljica popa Madona (61) postavila je nove zahtjeve fanovima za njenu svjetsku turneju povodom 14. studijskog albuma pod nazivom “Madame X” koja počinje za nedjelju dana.

Pjevačica nadolazeću turneju želi da izvede što bolje, pa je ovog puta išla do potpunih ekstrema što se tiče zahtjeva.

“Upotreba mobilnih telefona, pametnih satova, kamera i sličnih uređaja neće biti dozvoljeno za vrijeme nastupa. Mjesta u dvorani treba unaprijed rezervisati kako bi na vrijeme ušli, a nakon što se ulaznice ponište na mobilnom telefonu, upotreba istih više neće biti dozvoljena”, piše u Madoninom zahtjevu.

Za razliku od ostalih turneja, Madona je odlučila da predstavljanje svog novog albuma i interakciju sa publikom umjesto u velikim arenama ostvari u pozorišnim dvoranama.

“Želim da ostvarim intiman odnos sa svojim fanovima”, rekla je Madona.

Madona će angažovati firmu “Yondr Group”, koja će dijeliti specijalne torbice za telefone, koje se mogu zaključavati.

Mnogi fanovi složili su se sa ovim zahtjevom smatrajući da pjevačica želi da publika “osjeti” čari koncerta, a ne da sve vrijeme gledaju u ekrane.

Madonna se nedavno oglasila na “štetnost” mobilnih telefona, smatrajući kako su je udaljili od njene djece. Sinu Davidu mobilni je oduzela, a kako kaže, njena djeca postala su opsjednuta fotografijama drugih i počela su se upoređivati sa njima.

“Smatram kako je to loše za njihovu individualnost”, rekla je tada Madona.

Izvor: Cdm