Van Gogh objavio snimak rođendanskog akustičnog koncerta (video)

Van Gogh, jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih regionalnih rok sastava, obradovao je fanove objavivši na svom Jutjub kanalu snimak rođendanskog akustičnog koncerta. 

Beogradski kultni bend je u novembru 2016. godine fantastičnom svirkom u rodnom gradu obilježio 30 godina postojanja, a svi koji nisu imali prilike da osjete energiju i jaku emociju koju su frontmenZvonimir Đukić Đule i njegovi saborci Srboljub Radivojević SrbaBranislav Gluvakov Bane i Dejan Ilić Cvika prenijeli na publiku u Belekspo centru, sada mogu čuti njihove najveće hitove u novom ruhu. 

Nesvakidašanji jednosatni performans samo je jedno od brojnih iznenađenja koje članovi Van Gogha spremaju svojim fanovima u ovoj godini. Čuveni četverac je već zasukao rukave tako da su nove pjesme u pripremi, u planu su i spotovi, a poklon koncert iz Beograda je ujedno i najava za veliku turneju 2018.

S obzirom na to da je grupa sklona eksperimentisanju koje je uvijek dobro prihvaćeno kod publike, ne čudi zašto ljubitelji tvrdog zvuka sa nestrpljenjem očekuju da čuju šta se novo krčka u muzičkoj kuhinji poznatog benda.

 

Izvor: Cdm