Stiže nastavak PS Volim te(video)

“P.S. Volim te” mnogima je u samom vrhu, ako ne i omiljeni ljubavni film. Emotivan, romantičan, s pričom koja slama srca i onih najtvrđih i na koju nitko ne ostaje imun. Taman uoči pristizanja nastavka romana na evropsko tržište, stigla je i potvrda kako je samo pitanje dana kada ćemo nastavak priče gledati na velikom platnu.

Nova knjiga irske autorke Sesilije Ahern nosi naziv “Postscript”, a radnjom je smještena u život glavne junakinje Holi, sedam godina nakon gubitka supruga Gerija.

Knjiga je na britanskom tržištu dostupna od 19. septembra. Očekuje se uspjeh nastavka jer je prva knjiga prodata u više od 25 miliona primjeraka i prevedena na 30 jezika.

Iako se sam datum izlaska filma još uvijek ne zna, zna se kako je Hilari Svonk ponovno prihvatila ulogu Holi. Sesilija je izjavila kako ju je Hilari zvala kako bi joj rekla da bi voljela ponovno da igra Holi čim je čula da piše nastavak.

Žerar Batler bio joj je partner u prvom dijelu iz 2007.

Ekipa iz producentske kuće Alcon Films samo je objavila kako je pravi užitak ponovno vidjeti sve na okupu. Još samo da nađu scenarista i reditelja pa da snimanje ovog željno iščekivanog naslova krene.

Izvor: Cdm