Maja Marković: Nikad nisam odustala od muzike, samo sam se sklonila(video)

Pop pjevačica Maja Marković, koju pamtimo po grupi Luna u kojoj je pjevala od kraja devedesetih do 2006, kaže da nije odustala od muzičke karijere. Iako posljednjih deset godina nije u medijima, a nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, Maja pjeva širom svijeta, ali ne snima nove pjesme jer još uvijek nije spremna.

“Nikada nisam odustala od muzike. Odlučila sam da promijenim kurs i probam nešto novo i krenula sam da radim na kruzerima, što na prekookeanskim što rječnim, sa suprugom koji je klavijaturista”, rekla je Maja.

Otkrila je zašto je nestala sa “radara”.

“Kada se nisam dobro osjećala na sceni, ja sam promijenila kurs željeći da se spasim loših poteza. Kada čovjek počne da pravi loše poteze iz očaja ili kada ne vaga dovoljno, i kada ih napravi toliko da uništi sve dobro što je uradio, onda tu više nema povratka. Namjerno sam stala u jednom momentu da bih sačuvala sve što sam imala”, objašnjvava Maja.

Cijeni da je ljudi pamte po dobru jer u međuvremenu nije, kako kaže, “brljala”. Maja smatra da je među njenim kolegama dosta onih koji su napravili loše poteze i time sebi medvjeđu uslugu.

Kada je 1998. godine postala zvijezda kao vokal grupe Luna, Maja je odmah doživjela uspjeh, a to nije očekivala.

“Bile su to odlične pjesme, saradnja, spoj, momenat, pravo mjesto i pravo vrijeme. Mjesec nakon emotovanja, uslijedio je veliki uspjeh. Bili smo neka vrsta sociološkog fenomena”, priča pjevačica.

Ne krije da se nije u dobrim odnosima rastala od frontmena Lune, Čede Čvorka.

“Svaki kraj je negativan, ali donosi novi početak”, jasna je Maja.

Izvor: Cdm