Rožajski Zdravko Čolić nastupa na Beoviziji

Na predstojećoj Beoviziji, na kojoj će se birati predstavnik Srbije za Evroviziju, nastupaće i mladi Emil Fetahović kog mnogi nazivaju rožajskim Zdravkom Čolićem. 

Ovaj mladi pjevač će se na muzičkom takmičenju predstaviti duetskom pjesmom „Bar da znam“, koju će otpjevati sa čuvenim Srđanom Marijanovićem. 

Pošto je Emil državljanin Crne Gore čekala se dozvola RTS -a da sa Srđanom nastupi na takmičenju. Potvrda je stigla i rožajski slavuj je presrećan zbog toga.

“Ponosan sam što ću nastupati na takvom događaju i na sceni Sava Centra. Prvo što pjevam pjesmu zajedno sa Srđanom Marjanovicem, tako velikim muzičarem, a i što će iste večeri na toj bini nastupiti ozbiljna pjevačka imena kao što su Leo Martin, Beti Đorđević, Dušan Svilar, Maja Nikolić, Ivan Kurtić i drugi”, ističe Emil za CdM.

Pjesma je u pop rok fazonu, a Emil kaže da je to pravi njegov fazon. 

“Volim što je prva moja pjesma baš takva. Potrudiću se da se publici predstavim u najboljem svjetlu i nadam se da će nas podržati svi ljudi koji cijene ovu muziku i moj rad”.

Emil se još od malena bavi muzikom. Osvajao je brojne nagrade i učestvovao na takmičenjima, a prošle godine je učestvovao i na Pinkovim zvijezdama.

Podsjetimo, još jedna naša muzička zvijezda će učestvovati na Beoviziji u februaru i to Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus.

 

Izvor: