Mirka Vasiljević progovorila o zdravstvenom problemu koji je dugo muči

Glumica Mirka Vasiljević zbog brojnih poslovnih obaveza ne može da nađe vremena da riješi problem koji je već dugo muči. 

Mirka je u decembru porodično boravila u Dubaiju, da bi je odmah po dolasku u Beograd sačekale brojne obaveze, ali će probati da nađe vremena da riješi manji zdravstveni problem.

Zbog obaveza ne stiže da se posveti masnom tkivu na ruci, ali kaže da joj zdravlje nije ugroženo. 

“Nemam tu pretjerano šta da pričam. Samo estetski ukoliko želim da riješim, riješiću. Nije strašno i bolno. To je samo pitanje toga da se ja malo više posvetim sebi, ali bogu hvala, nisam zdravstveno ugrožena, pa da moram sve da otkazujem. Zdravlje treba da nam je na prvom mjestu. 21. je vijek, postoji toliko stvari od masaža do uklanjanja laserom, tehnologija je napredovala. Ukoliko nešto može da se uradi i da čovjek bude zadovoljniji, ja sam uvijek za tu opciju”, kaže Mirka, koja potom otkriva i da će ukloniti izraslinu čim joj se ukaže nekoliko slobodnih dana.

“Ukoliko mi se desi da imam dva slobodna dana i da preorganizujem obaveze, naravno da ću to da uradim. Dobro je što to nije nešto za šta tijelo treba da se priprema ili odvoji više mjeseci, kao što je za neke, ne daj bože ozbiljnije stvari. To je kao kada imate prazan hod, zakažete kod zubara, odete i popravite zub. Ukoliko mi se proba otkaže, ili pomjeri, otići ću”, otvoreno priča glumica koja je krajem 2017. godine sa suprugom Vujadinom i djecom boravila u Dubaiju.

“To nam je bio jedini period tokom kojeg smo mogli da odemo porodično. Ljeto je uvijek rezervisano za obaveze, kao i klupske transfere i onda smo željeli porodično da budemo u Beogradu i da se Vujadin fokusira na prelazni rok. Sjećate se da je trebalo da odluči da li će biti u Zvezdi i, naravno, ispunila mu se velika želja. Čovjek kada ima dosta obaveza i kada se trudi da bude u kući, ali i da održava karijeru, onda si stalno u izvršavanju nekih sitnica. I onda nažalost mnoge stvari ne možeš da doživiš na pravi način. Peti dan kada sam shvatila da smo na odmoru, počeli smo da odbrojavamo za nazad. Išli smo kompletno svi kao porodica i onda ne možete da se odmorite, već je sve podređeno djeci. Nikada nemate mira, pitate se gdje su djeca, da li su kod mora, bazena, kada jedu, kada spavaju… Psihički nikada niste opušteni. Kada odete zajedno na odmor, svoje potrebe zapostavite. Jeste mi prijalo što sam promijenila sredinu i bila u toplijim krajevima”, kaže Mirka za Blic.

Izvor: Blic