Dženifer Aniston otvorila Instagram i za prvu objavu okupila Prijatelje

Dženifer Aniston odlučila je da otvori profil na društvenoj mreži Instagram. Vijest ne bi bila zanimljiva da slavna Džen nije odlučila da za prvi post tj. objavu, “iskoristi” svoje kolege iz serije “Prijatelji”.

Voljena Rejčel je, naime, okupila svoje kolege glumce Kortni Koks, koja joj je i kuma (Monika), Lisu Kudrou (Fibi), Dejvida Švimera (Rosa), Meta Leblanka (Džoija) i Metjua Perija (Čendlera) koji za razliku od ekipe, ne koristi Instagram već se radije oglašava putem Tvitera.

Glumici je prvi post. tj. selfi sa ekipom iz “Prijatelja”, brzo donio milion “lajkova”. Među slavnima koji su joj poželjeli dobrodošlicu na Instagram našao se njen bivši muž, glumac Džastin Tero, a među oduševljenima bili su Riz Vinderspun, koja joj je bila sestra u “Prijateljima”, Ešli Tizdejl, zvijezda “Teorije velikog praska” Kejli Kuoko inače obožavateljka “Prijatelja”, Marija Šarapova…

Dženifer se dugo opirala društvenim mrežama, ali je ipak popustila. Prije Anistonove, isto je učilila Kortni koja oduševljava obožavaoce serije koja ih je proslavila zbog postova vezanih za taj TV projekat.

Kortni je čak gostovala kod Elen Didženeris jer se “napokon” pojavila na Instagramu, a društvo joj je tada pravila Lisa.

Podsjetimo, “Prijatelji” su prošlog mjeseca prislavili 25-godišnjicu od prenijernog prikazivanja jednog od najpopularnijih sitkoma svih vremena.

Glumci su ostali u dobrim odnosima i nakon završetka snimanja, a to se naročito odnosi na ženski dio ekipe koja se nerijetko sastaje.

Izvor: Cdm