Prljavo kazalište slavi 40 godina postojanja

Jedan od najdugovječnijih i omiljenih rok bendova svih generacija Prljavo kazalište, obilježava veliki jubilej, 40 godina na muzičkoj sceni. Takav jubilej, zaslužio je spektakularnu proslavu, a šta je bolje od onoga u čemu su Prljavci najbolji, live koncerata.

Četrdeset godina druženja i strasti koja ne jenjava, sa svojom će publikom svih generacija, Prljavo kazalište proslaviti serijom vrhunskih koncerata, odnosno turnejama po Australiji, Americi i Kanadi.

Njihovi nastupi i dalje su najiščekivaniji događaji, jer svaki izlazak na pozornicu Mladena Bodaleca, Jasenka Houre i društva, posebna je priča koju treba proživjeti.

Muzički karavan počinje 07.02. u Sloveniji, odnosno Ptuju i tamošnjoj karnevalskoj dvorani. Dva dana kasnije 09.02., održaće veliki koncert u Osijeku, u dvorani Gradski vrt.

Svaki novi koncert legendarnih Prljavaca, biće prava retrospektiva njihovog stvaralaštva, protkana bezbrojnim megahitovima koji i danas kao magnet privlače fanove. Odlična vibracija i žar sa kojim nastupaju ne blijede, fanovi to prepoznaju i obožavaju, pa su i dalje jedan od najtraženijih bendova.

Izvor: CdM